Várjuk olyanok jelentkezését, akik szívesen vállalnák egy-egy védencünk átmeneti elszállásolását!

A macskák mentésének során a leggyakoribb probléma a gazdi-keresés idejére történő elhelyezés. Menhely hiányában alapítványunk ideiglenes befogadók segítségével kívánja áthidalni ezt az akadályt. Tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy minden általunk felkarolt cicáért elérkezik az ideális gazdi-jelölt, azonban ez sajnos nem megy egyik napról a másikra. Általában néhány hét alatt, hirdetések útján találjuk meg védenceink számára a végleges otthont.

 Azokat, akik vállalják az ideiglenes befogadást, természetesen nem hagyjuk magukra.

Ideiglenes befogadóink számára igény esetén biztosítunk

- egy kb. 100*60 cm-es kennelt (így saját állataiktól elkülönítve és az otthonukat biztonságban tudva tarthatják a gazdi-kereső cicust),

- minden szükséges felszerelést (almos-tálca és lapát, etető és itató tálka, fekhely).

A cicák parazitamentesítéséről, ivarérett korú állat esetén az ivartalanításáról, szükség esetén orvosi kezeltetéséről, stb. mi gondoskodunk, valamint természetesen folyamatosan hirdetjük őket egészen az örökbeadásig.

Amennyiben valaki tudja segíteni munkánkat azzal, hogy az általa elszállásolt cica élelmezéséről és almozásáról gondoskodik, úgy azt köszönettel vesszük, ha azonban a jelentkező anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé, akkor természetesen ezt is mi vállaljuk.

Amit tehát kérünk az ideiglenes befogadóktól, hogy alkalmanként osszák meg otthonuk egy sarkát egy-egy kis „lelenccel”, illetve hogy szeretettel gondozzák őt.

Tudjuk, hogy sokak számára ijesztően hangzik, hogy megváljanak egy olyan kis állattól, akire heteken át vigyáznak, és akihez ez idő alatt kötődni kezdenek. Tény, hogy ez többnyire nem könnyű, azonban tapasztalatból tudjuk, hogy hozzá lehet szokni és érdemes is hozzá szokni. Hiszen gondoljatok bele, hány állatot tud felkarolni az, aki mindegyiket meg is tartja és ezzel szemben hány, meg hány újabb élet megmentésére képesek azok, akik fájó szívvel ugyan, de a lehető legjobb gazdi kiválasztásával végül mások gondjaira bízzák őket.

Természetesen amennyiben egy ideiglenes befogadó annyira megszereti az általad gondozott cicát, hogy végül mégsem szeretne megválni tőle, minden más jelentkezóvel szemben "előjogot élvez" az örökbefogadására.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.