Ebben a menünkben úgynevezett lakossági hirdetéseket találsz.

Az itt hirdetett cicákról (állapotukról, természetüksről, stb.) és az örökbefogadásuk feltételeiről, menetéről minden esetben a hirdetésben megadott elérhetőségeken, a cicát hirdető magánszemélynél tudsz érdeklődni.

Ezeket a cicákat mi csupán hirdetjük, egészségi állapotukat, viselkedésüket nem ellenőriztük.

Ha innen választott cicát fogadsz örökbe (vagy akár bárhol máshol talált hirdetés alapján, magénszemélytől), érdemes előre egyeztetned a cicát hirdető és átadó magánszeméllyel, hogy ha mégsem tudnád megtartani, visszaviheted-e hozzá. Ha a válasza netán "nem", akkor kérünk, a cica érdekében különösen jól gondolt át az örökbefogadást (hozzájárult-e családod minden tagja, hozzájárult-e a főbérlőd, nem félted-e túlzottan a bútoraidat, ha van már másik kis kedvenced, el fogják-e fogadni egymást, stb.)!

Ha az alapos megfontolás ellenére mégis bajba kerülnél új kedvencceddel kapcsolatban, keress minket, s igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy az általad hirdetni kívánt cica (vagy más gazdikereső állat) hogyan kerülhet fel ide, kattints a bővebben gombra:

 

Szerető, gondos és nagyon türelmes gazdit keres Barack (ivartalanított, FeLV/FIV negatív, cirmos) és Rozsdika (ivartalanított, FeLV/FIV negatív, teknőc tarka).

Szerető, gondos és türelmes gazdit keres Herceg.