Hatékony (és az adományozók számára sok esetben kényelmesebb) módja az adományok gyűjtésének a konténerek kihelyezése. Szeretnénk állateledel boltokban, állatorvosi rendelőkben, állatpatikákban olyan adománygyűjtő konténereket kihelyezni, melyekbe a segítő szándékú emberek bedobhatják az általuk részünkre vásárolt tápokat, vitaminokat, stb. Alapítványunk így több adomány begyűjtésére esélyes, az adományozók kevesebb utánajárás árán segíthetnek nekünk, a konténer kihelyezésére engedélyt adó bolt / rendelő / patika pedig egy kis plusz forgalomra tehet szert.

Kérjük, ha valaki olyan boltot / rendelőt / patikát üzemeltet vagy vezet, ahol lehetővé tudná tenni számunkra, hogy kihelyezzünk egy adománygyűjtő konténert, jelezze felénk e-mailben, hogy felvehessük Vele a kapcsolatot a további együttműködés reményében!

Alapítványunk és céljaink népszerűsítése érdekében szívesen megjelennénk (akár szórólapozással, akár kisebb standnál „bemutatózással”) olyan rendezvényeken, melyeknek profiljába bármilyen módon belefér, beleilleszthető az állatok védelme, az állattartás népszerűsítése.

Kérjük, ha valaki olyan jellegű rendezvényt szervez, vagy tervez lebonyolítani, melyen megjelenhetnénk, jelezze felénk e-mailben, hogy felvehessük Vele a kapcsolatot a további együttműködés reményében!

Az internet az egyik leghatékonyabb csatornája az ismertté válásnak, ezért amennyiben valaki weboldalat üzemeltet és (túl azon, hogy egyetért céljainkkal) szívesen elhelyezné rajta honlapunk linkjét, kérjük, jelezze felénk e-mailben, hogy felvehessük Vele a kapcsolatot a további együttműködés reményében!

Előre is köszönjük!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.