Két magánszemélyként állatokat mentő hölgy találta a képeken látható cicát, nagyon rossz állapotban (sérült füllel, elszakadt farokkal… egyik szemére nem lát, járni alig bír…). Ki tudja, mióta nem törődött vele senki…

Nem tudták a sorsára hagyni, kiszolgáltatottan az utcán, felkarolták és orvoshoz vitték. Marci (így keresztelték el) leukózis és FIP tesztje negatív lett, és túl van egy műtéten is (csonkolták fülét is, farkát is, stb.), a műtét árával azonban adósai maradtak az állatkórháznak, mivel 11 mentett kutyájuk mellett, nem tudják egyedül vállalni a cica műtétjének és utókezelésének költségeit.

Ebben kérték alapítványunk segítségét, azonban sajnos a mi forrásaink is kimerülőben vannak, ezért mi sem tudjuk átvállalni az orvosi beavatkozások árát.

Kérjük, akinek módjában áll, segítsen, hogy összegyűljön a szükséges összeg (az állatorvos szerint kb. 30 ezer forint)!

Bármilyen, akár jelképes adományt is örömmel és hálával fogadunk, melyet a következő képen juttathatnak el Marcinak:

utalással alapítványunk bankszámla számára: MagNet Bank 16200216-00232773 (kérjük, a megjegyzés rovatba írják be: „Marci”),

vagy személyesen bedobva pénzgyűjtő urnánkba, mely a Non-Stop Állatkórházban, 1183 Bp., Ráday Gedeon utca 67. szám alatt van kihelyezve (ez esetben kérjük, hogy a pénzt „Marci” nevével ellátott borítékba téve dobják be)!

Előre is hálásan köszönjük!!!

Felépülését követően Marci cica örökbefogadható lesz!

Állapotáról egyik megtalálójánál, az alábbi elérhetőségen lehet:

06 20 414 0324, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.