Alapítványunk gondozásában végleges gazdit, vagy ideiglenes befogadót keres Erna cica.

Erna 2020 nyár eleji születésű, parazitamentesített, oltott kislány – ivartalanítása viszont még hátra van.

2020. nyár végén testvéreivel együtt egy tanyáról mentettük, betegen. Ezekből már teljesen felépült, de emésztése még érzékeny, bélflórája helyreállítása még folyamatban van. Egy ideig még csak bizonyos tápokat ehet és probiotikumokat kell kapnia.

Vírustesztjei negatívak, alomhasználathoz és emberi kézhez szokott.

Nagyon igényli az ember társaságát, nagyon bújós. Amikor embert lát, folyamatosan, topogva „dagaszt” és hangosan dorombol.

Lakásban való viselkedésre még tanítani kell, de a már ideiglenesbe- vagy örökbe-fogadott testvéreinek ez nem okozott gondot, így valószínűleg Erna is hamar megtanulja majd a szabályokat.

Budapesten várja a végleges gazdi, vagy az ideiglenes befogadó jelentkezését.

Örökbefogadása ivartalanítási kötelezettség vállalásával lehetséges, vagy az ivartalanítását követően (előre láthatóan február vége felé).

Ideiglenes befogadás esetén biztosítjuk számára a megfelelő eledelt és a probiotikumot, valamint intézzük ivartalanítását.

Lakásban tartásra, akár egyedüli cicának, akár más cica mellé vihető (amennyiben a szükséges ideig a különetetése megoldható).

Érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.