Kedves látogatóink!

Honlapunk sajnos nem működik.

Kérdéseitekkel, kéréseitekkel, kérünk, keressetek bennünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Köszönjük!

Alapítványunk ősszel belekezdett egy tanyán élő cica-kolónia mentésébe. A beteg kölyköket befogadtuk, a felnőtteket pedig elkezdtük ivartalaníttatni, elkerülendő az újabb és újabb gazdátlan szaporulatok világra jöttét.

Az egyik nőstény cica, Szuszi nagyon csúnyán vette a levegőt. Számos vizsgálat eredményeként kiderült, hogy az orrgarat üregében, a szájpadlása szélénél egy membránszerű képlet miatt az orrgarat átmérője minimálisra volt szűkülve. Szuszinak minden lélegzetvétellel keményen meg kellett dolgoznia. A problémát sebészeti beavatkozással kellett orvosolni. Elvégeztettük, mert nem szerettük volna, hogy Szuszinak szenvednie kellejen, de ezzel komoly anyagi kockázatot vállaltunk. Mind a vizsgálatok (több, mint 50 ezer forint), mind pedig a műtét (150 ezer forint) számunkra rendkívül megterhelő anyagi kiadásokat jelent. Kérjük, aki teheti, segítsen nekünk a Szuszival kapcsolatos kiadások összegének előteremtésében!

Az alábbi linken e célból indult jótékonysági vásár.

Segítségkérés és jótékonysági vásár Szusziért

Az albumba időnként újabb és újabb termékek kerülnek feltöltésre. Árukat egyből az Alapítvány számlájára lehet utalni (Mimóza Macskamentő Alapítvány, MagNet Bank, 16200216-00232773), megjegyzésben annyit feltüntetve, hogy: „Szuszinak”.

Az átvételről vagy postázásról a facebook post-nál lehet egyeztetni.

Ha valaki nem tud, vagy nem szeretne vásárolni, megosztással is sokat segíthet!

ELŐRE IS KÖSZÖNÜNK MINDEN JELLEGŰ SEGÍTSÉGET

- ÉS HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI TÁMOGATÁSOKAT!!!

 

 

 

 

 

RÁD IS SZÜKSÉGÜNK VAN ahhoz, hogy

                      ebből                                        ez legyen!

  

Folyamatosan keresünk olyan cica-barátokat, akik segítségünkkel vállalnák egy-egy mentett cica ideiglenes befogadását,

hogy a védenceink kellemesebb körülmények között várhassák a végleges gazdi "eljövetelét".

Alapítványunk és kis védencei hálásan köszönik a Fressnapf-nek

a 100 szív adományprogram keretében 2020. nyarán kapott eledel és alom csomagot!


Kedves látogató!

Aktuális védenceink a honlapon található "gazdikeresők" menün kívül megtekinthetők a Facebook oldalunkon is, az alábbi linkre kattintva:

Mimóza Macskamentő Alapítvány - Gazdikeresők, gondozottak

 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni 

a Budapest XVIII. Kerületi Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola diákjainak és szüleiknek 

a védenceink részére juttatott cicaeledeleket!

Köszönjük!!!

 

Miért válassz "hendikeppes" cicát társadnak?

( és beszámoló a 2.Sugárzoo Piknikről)

 

Nagyon örültünk hogy részt vehettünk a 2. SugárZoo Pikniken, ahol remek hangulatban telt a nap. Nehány gazdikereső cicát is kivittünk bemutatni,hiszen még a legjobban sikerült fényképek sem adják vissza a cicák igazi báját. Ugyan tudtuk hogy ez nem kifejezetten örökbefogadó nap, ahová komoly örökbefogadási szándékkal érkezik mindenki (ez túl felelős döntés ahhoz hogy hirtelen jöjjön létre). Mégis mi, akik mindennap gondozunk egy vagy több árva cicát reménykedtünk, hogy talán most valaki beleszeret egy vagy több védencünkbe.

Kiemelten fontos megjegyeznünk hogy van néhány cicánk (pl. Emma és Zack) akik olyan "hendikeppel" rendelkeznek amik jelentősen megnehezítik a gazdisodásukat más, egészséges társaikkal szemben.