Alapítványunk ősszel belekezdett egy tanyán élő cica-kolónia mentésébe. A beteg kölyköket befogadtuk, a felnőtteket pedig elkezdtük ivartalaníttatni, elkerülendő az újabb és újabb gazdátlan szaporulatok világra jöttét.

Az egyik nőstény cica, Szuszi nagyon csúnyán vette a levegőt. Számos vizsgálat eredményeként kiderült, hogy az orrgarat üregében, a szájpadlása szélénél egy membránszerű képlet miatt az orrgarat átmérője minimálisra volt szűkülve. Szuszinak minden lélegzetvétellel keményen meg kellett dolgoznia. A problémát sebészeti beavatkozással kellett orvosolni. Elvégeztettük, mert nem szerettük volna, hogy Szuszinak szenvednie kellejen, de ezzel komoly anyagi kockázatot vállaltunk. Mind a vizsgálatok (több, mint 50 ezer forint), mind pedig a műtét (150 ezer forint) számunkra rendkívül megterhelő anyagi kiadásokat jelent. Kérjük, aki teheti, segítsen nekünk a Szuszival kapcsolatos kiadások összegének előteremtésében!

Az alábbi linken e célból indult jótékonysági vásár.

Segítségkérés és jótékonysági vásár Szusziért

Az albumba időnként újabb és újabb termékek kerülnek feltöltésre. Árukat egyből az Alapítvány számlájára lehet utalni (Mimóza Macskamentő Alapítvány, MagNet Bank, 16200216-00232773), megjegyzésben annyit feltüntetve, hogy: „Szuszinak”.

Az átvételről vagy postázásról a facebook post-nál lehet egyeztetni.

Ha valaki nem tud, vagy nem szeretne vásárolni, megosztással is sokat segíthet!

ELŐRE IS KÖSZÖNÜNK MINDEN JELLEGŰ SEGÍTSÉGET

- ÉS HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI TÁMOGATÁSOKAT!!!