Kira 6 éves ivartalanított cicalány.
Egészséges, kis termetű, szürkés-barnás cirmos, szép zöld szemű cica, nagyon játékos. Idegenekkel eleinte bizalmatlan (mert utcáról lett befogadva). Nagyon szeret játszani, igazi kis focista, imádja a labdajátékokat. Kedvence a kisebb méretű fehérrépa, kissé megszáradt tarkabab és zöldbab és nagyon szereti a zeller szárat is. 
Akit ő elfogad gazdának, azt nagyon tudja szeretni és igazi barátokká válnak. Nagyon intelligens, tanítható dolgokra.

Jelenleg több cicával él együtt, de egyedüli cicaként is jól érezné magát.

 

Budapesten, a XV. kerületben található.

Érdeklődni lehet Hédinél: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 
+36-30-9314-034, + 36-1-410-3306

 

5 kiscica gazdit keres,jelenleg 6 hetesek,önállóan esznek,féreghajtva vannak. 

Ebben a menünkben úgynevezett lakossági hirdetéseket találsz.

Az itt hirdetett cicákról (állapotukról, természetüksről, stb.) és az örökbefogadásuk feltételeiről, menetéről minden esetben a hirdetésben megadott elérhetőségeken, a cicát hirdető magánszemélynél tudsz érdeklődni.

Ezeket a cicákat mi csupán hirdetjük, egészségi állapotukat, viselkedésüket nem ellenőriztük.

Ha innen választott cicát fogadsz örökbe (vagy akár bárhol máshol talált hirdetés alapján, magénszemélytől), érdemes előre egyeztetned a cicát hirdető és átadó magánszeméllyel, hogy ha mégsem tudnád megtartani, visszaviheted-e hozzá. Ha a válasza netán "nem", akkor kérünk, a cica érdekében különösen jól gondolt át az örökbefogadást (hozzájárult-e családod minden tagja, hozzájárult-e a főbérlőd, nem félted-e túlzottan a bútoraidat, ha van már másik kis kedvenced, el fogják-e fogadni egymást, stb.)!

Ha az alapos megfontolás ellenére mégis bajba kerülnél új kedvencceddel kapcsolatban, keress minket, s igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy az általad hirdetni kívánt cica (vagy más gazdikereső állat) hogyan kerülhet fel ide, kattints a bővebben gombra:

Alapítványunk gazdikeresői

valamint http://ebtelep.hu/macskak.

 

Többek közt például ez a cicus is az ebtelepen várja, hogy kapjon valakitől egy esélyt...

 

Kennelszám: 

 III/211

Beérkezés dátuma: 
 2017. június 2
Elvihető: 
 2017. június 17
Faj: 
 Macska
Méret: 
 Közepes
Ivar: 
 nőstény
Ivartalanított: 
 Nem
Kor: 
 2 év
5 hónap
Szín: 
 fehér-szürke
Fajta: 
 házimacska
Befogás helye: 
 XXI. kerület

 

Ha valaki az Illatos útról ivarérett korú, ivaros cicát fogad örökbe, kérjük, keressen bennünket és kedvezményes ivartalanítással szívesen segítünk!