Ebben a menünkben úgynevezett lakossági hirdetéseket találsz.

Az itt hirdetett cicákról (állapotukról, természetüksről, stb.) és az örökbefogadásuk feltételeiről, menetéről minden esetben a hirdetésben megadott elérhetőségeken, a cicát hirdető magánszemélynél tudsz érdeklődni.

Ezeket a cicákat mi csupán hirdetjük, egészségi állapotukat, viselkedésüket nem ellenőriztük.

Ha innen választott cicát fogadsz örökbe (vagy akár bárhol máshol talált hirdetés alapján, magénszemélytől), érdemes előre egyeztetned a cicát hirdető és átadó magánszeméllyel, hogy ha mégsem tudnád megtartani, visszaviheted-e hozzá. Ha a válasza netán "nem", akkor kérünk, a cica érdekében különösen jól gondolt át az örökbefogadást (hozzájárult-e családod minden tagja, hozzájárult-e a főbérlőd, nem félted-e túlzottan a bútoraidat, ha van már másik kis kedvenced, el fogják-e fogadni egymást, stb.)!

Ha az alapos megfontolás ellenére mégis bajba kerülnél új kedvencceddel kapcsolatban, keress minket, s igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy az általad hirdetni kívánt cica (vagy más gazdikereső állat) hogyan kerülhet fel ide, kattints a bővebben gombra:

Alapítványunk gazdikeresői

valamint http://ebtelep.hu/macskak.

 

Többek közt például ez a cicus is az ebtelepen várja, hogy kapjon valakitől egy esélyt...

 

Kennelszám: 

 III/211

Beérkezés dátuma: 
 2017. június 2
Elvihető: 
 2017. június 17
Faj: 
 Macska
Méret: 
 Közepes
Ivar: 
 nőstény
Ivartalanított: 
 Nem
Kor: 
 2 év
5 hónap
Szín: 
 fehér-szürke
Fajta: 
 házimacska
Befogás helye: 
 XXI. kerület

 

Ha valaki az Illatos útról ivarérett korú, ivaros cicát fogad örökbe, kérjük, keressen bennünket és kedvezményes ivartalanítással szívesen segítünk!