Kedves Barátaink!

 

Kérjük, ha tehetitek, hívjátok meg védenceinket finom ünnepi vacsorákra!

 

Ehhez a Petissimo jóvoltából akár ki sem kell mozdulnotok a karácsonyi hangulatú, jó meleg szobából…

 

Ráadásul, aki december folyamán tápadományt küld nekünk a petissimo.hu oldalon keresztül, garantált ajándékként cicás hűtő-mágnest kap tőlünk, illetve részt vesz egy sorsoláson is!

Hogyan?

Kattints a linkre: http://www.petissimo.hu/macskaknak/tamogatas-adomany/adomany-a-mimoza-macskamento-alapitvanynak.html#products_packaging és küldj nekünk egy 5 vagy egy 10 kg-os tápadományt. Fontos, hogy átvétel módjának „Személyes átvétel”-t válassz (de a csomagért természetesen nem Neked kell majd menned, hanem mi megyünk érte), a fizetés módjának pedig vagy „Online bankkártyás fizetés”-t, vagy „Banki átutalás”-t.

A fizetést követően továbbítsd nekünk (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a Petissimo által részedre küldött e-mailes visszaigazolást, s egyúttal írd meg nekünk nevedet és postázási címedet, ahová a cicás hűtő-mágnest küldhetjük.

 

A cicás hűtő-mágneseket január 15-ét követően postázzuk.

A sorsolás és a nyeremény postázása szintén január 15-én, illetve azt követően történik.

 

A  nyeremény:

Neked Dr. Gabriele Lehari Kutya-macska barátság című könyvének egy példánya és egy 2014-es „poszter-naptár”,

a cicád számára pedig egy 300gr-os Purina One száraz macskaeledel, valamint egy Sheba alutasakos macskaeledel (ha nincs saját cicád, akkor a finomságokat, alapítványunk hírével együttJ továbbadhatod valamelyik ismerősöd kis kedvencének).

 

Kérjük, aki tudja, ossza meg a fenti lehetőséget a közösségi oldalas profiljain!

 

MINDEN SEGÍTSÉGET ELŐRE KÖSZÖNÜNK!!!

 

 

A Mimóza Macskamentő Alapítvány és kis védencei

 

{fblike}