Mázli cicánk április 2-án, kedden este szerencsésen áttesett a műtéten

- vélhetően élete legnagyobb, leghosszabb és legmegterhelőbb műtétjén.

Első körben a sérvét tették rendbe, ami nem volt egyszerű, mert az egész hugyhólyag kivül esett rajta, a hugycső meg volt nyúlva, stb. Ezt követően eltávolították a hasán/mellkasán lévő külső dagantot, illetve sajnos a hónaljából a nyirokmirigyeket is, mivel a külső daganat a hónaljába, a nyirokmirigyekbe nyúlva folytatódott (a röntgen szerint szerencsére máshol nincs daganata).

A műtét hosszú ideig tartott, szegény Mázli sokat volt altatva és a hóna aljától a hasa aljáig végig lett vágva... :(

Ébredését követően eleinte sok fájdalomcsillapítót kapott... Később elkezdett inni, már pisilt is, és lassan kezd barátkozni az étellel is. Még folyamatosan melegítő párnán van és többször kap szurit, infúziót. Az idő java részében csak pihen, regenerálódik.

Az állapota stabilnak mondható, de azért még bőven rá fér a szorítás, úgyhogy gondoljatok rá és szorítsatok neki, hogy mielőbb össze tudja szedni magát, fel tudjon épülni!

 

EZÚTON SZERETNÉNK KÖSZÖNETET MONDANI MINDENKINEK, AKI ADOMÁNYT KÜLDÖTT MÁZLI CICÁNKNAK,

VALAMINT KÖSZÖNJÜK Kardos doktornőnek és a Non-Stop Állatkórház minden dolgozójának a körültekintően végzett műtétet és azt, hogy Mázlit szeretettel gondozták és gondozzák a műtétet megelőzően és most, a műtétet követően is!