Kedves barátaink, ismerőseink és kedves ismeretlenek!

 

Sajnos jelenleg a mi kis alapítványunk is megmentésre szorul! 

Anyagi kereteink lassan kimerülnek... pedig sajnos sok kiadásunk várható az elkövetkező hetekben.

Van 1 védencünk, akinek az ivartalanítása lassan esedékessé válik.

Van 3 védencünk, akiknek az emlékeztető oltást 1 hét múlva kellene beadatnunk.

Van 1 védencünk, akit macskanáthával, 1 akit kötőhártya-gyulladással kezelünk,

és 1, akinek az egyik hátsó lába és a farkincája egyenlőre bénult állapotban van, ami miatt folyamatosan vitaminoznunk kell, stb.

 

Nem titok, pillanatnyilag kb. 40 ezer forintunk van.

Itt ragadnám meg a lehetőséget: egy héttel ezelőtt csupán 25 ezer forintunk volt, de azóta érkeztek hozzánk adományok (részint talán ennek a felhívásnak köszönhetően), melyeket ezúton is HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK!!!

 

A jelenleg rendelkezésünkre álló összeget sajnos nem fordíthatjuk maradéktalanul a fenti kiadásokra, mert a gondozásunkban lévő cicák etetésére, almozására folyamatosan költenünk és tartalékolnunk kell (valamint időközben lassan esedékessé válik az elmúlt 4 havi könyvelési díj kifizetése is, ami ugyan nem közvetlenül a cicákkal kapcsolatos kiadás, azonban az alapítvány működésével szorosan összefüggő és ahoz elengedhetetlenül szükséges tétel).

Természetesen a kis betegek kezelése nem halasztható, azt valahogyan minden féle képen meg kell oldanunk, de nem szívesen csinálnánk magunknak adósságot, tartozást, és ha nem sikerül egy kis segítséget, támogatást szereznünk, akkor az ivartalanításról és az emlékeztető oltásokról sajnos le kell mondanunk, amely védenceink számára hátrányt jelent.

 

Kérjük, akinek van rá lehetősége, akár csak pár doboz eledellel, vagy pár száz forinttal segítsen nekünk! Örömmel fogadnánk vitaminokat is, a kis betegeink erősítésére!

Ha valaki tárgyi adományt (eledel, alom, vitamin, stb.) szeretne juttatni részünkre, kérjük, hívjon minket az alábbi számok valamelyikén:

06 30 741 3693, 06 20 247 0476.

Ha valaki pénzadománnyal segítene minket, az alábbi számlaszámra utalhat: 16200216-00232773 (MagNet Bank),

vagy bedobhatja a pénzt az alábbi címen kihelyezett pénzgyűjtő urnánkba: 1183 Bp., Ráday Gedeon utca 67. Non-Stop Állatkórház,

vagy a fenti telefonszámokon történő egyeztetést követően befizetheti házipénztárunkba (hivatalos bevételi bizonylatot adunk róla).

Természetesen ki is választhatjátok, hogy az adományotokat kire, mire fordítsuk (utalás esetén kérjük beírni a közleménybe)!  

- Héra oltása,

- Csoki oltása,

- Guszti oltása,

- Teofila vitaminozása és emlékeztető oltás (végtagbénulásból regenerálódik éppen),

Mázli műtétje (sérve és kifekélyesedett daganata van),

  vagy bármelyikük etetése, almozása, stb. - és itt akkor jelentkezne a támogathatók sorába

  Pezsi és Béci cicánk is, akik már túl vannak az ivartalanításon, nincs megkezdett oltási programjuk és imádják a pocakjukat: bármit megesznek, csak jó sok legyen! 

 

BÁRMILYEN SEGÍTSÉGET ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÜNK!!!

 

2013.03.29.

 

{fblike}