TEOFILA MÁR A GONDOZÁSUNKBAN VAN! 

Köszönet F.Petrának az ideiglenes befogadásért és H. Zsófinak a fizikoterápiás kezelésekért!

Kedves cicabarátok!

Kérjük, szorítsatok Teo (a képeken látható) cica felépüléséért - és kérjük, segítsetek Neki ideiglenes befogadót találni!

Március 3-án vasárnap, állatszerető emberek találták Őt, egy erdő szélén, egy karton dobozban, félholtan (nem túlzunk, teljesen ki volt hűlve, alíg élt)...

A megtalálói bevitték Őt egy állatkórházba, ahol kezelni kezdték. Infúzió, melegítőpárna... felébredt, azonban kiderült, a hátsó két lábát nem tudja használni, valamilyen trauma érhette a gerincét. Injekciókúra kezdődött, melynek eredményeként a két szóban forgó lábi közül is az egyiket már használja, a másiknak a sorsa azonban még kérdéses. Szóval Rá fér a szerencse és a szurkolás.

Nagyon kedves, fiatal cicalány, bújós, dorombolós, a szeme élénken csillogó, a kedve jó... és még kis "fóka" mozgással is megoldotta, hogy eljusson az almos tálcába, most három lábon ugrálva meg aztán végképp mondhatni, szobatiszta.

Felépülését követően alapítványunk gondozásába fog kerülni, azonban azt még nem tudjuk, hogy hová, kihez, mert jelenleg sajnos minden helyünk foglalt.

Kérjük, ha valaki vállalni tudná Teo időleges gondozását, jelezze felénk!

Mi adunk hozzá egy kb. 120*60 cm alapterületű kennelt, almos felszerelést, kaját, almot, stb. Hirdetjük őt, ha esetleg kontrollra kell őt vinnünk, természetesen arról is gondoskodunk, stb.

Szóval csak egy meleg sarokra és két gondos kézre lenne szüksége, ahol meghúzhatja magát, és amelyek reggel este megetetik, megszeretgetik...mindaddig, amíg végleges gazdit nem találunk számára.

A 06 30 741 3693-as telefonszámon lehet jelentkezni, ha valaki segíteni tudna Teo megmentésében!

Nagyon reménykedünk a felépülésében és abban is, hogy találunk számára ideiglenes befogadót!

Előre is köszönjük!

{fblike}

Megjegyzés: Bár jelenleg nehéz anyagi helyzetben van alapítványunk, természetes, hogy amit vállaltunk/vállalunk, azt teljesítjük. Teo élelmezését, almozását, stb. minden körülmények között biztosítjuk az ideiglenes befogadó felé! Ha az alapítvány forrásai teljesen kimerülnének, akkor is! Hosszú éveken keresztül magán személyként, saját pénzemből mentettem a cicákat, így jelen időkben is, magán személyként is anyagi felelősséget is vállaltam és vállalok az alapítvány gondozásában lévő cicáinkért. László-Nagy Ágnes kuratóriumi elnök