A Mimóza Macskamentő Alapítvány gondozásában szerető gazdit, kijárási lehetőséget nyújtó otthont keres Kinci (vörös-fehér foltos, 2 éves, szobatiszta, parazitamentesített és ivartalanított kandúr).

Emberekkel és kutyusokkal is barátságos, és más cicákkal is összeszoktatható (de velük szemben viselkedése többnyire domináns).

Ételben főleg a "házi kosztot" kedveli (imádja a főtt csirkehúst, nasinak a gazdiknak való felvágott féléket és a kutyaszalámit :-) ), de természetesen megeszi a cicakajcsikat is.

Kedves, de a simit inkább csak rövid ideig tűri, ha már unja, farok-rázással jelzi.

Nagy mozgásigényű, így kertkapcsolatos házba ajánljuk, viszont nagyon igényli az emberi társaságot, ezért fontos a bejárási lehetőség biztosítása.

Ágyban, a gazdi lábánál alvós típus. Hívásra jön, kis prüntyögéssel visszabeszél. Kíváncsi, szeret mindenben részt venni. Játékos (kedvence a ping-pong labda, a bújócskázás és van egy kis plüss malackája, amit imád).

Előző gazdái nem tudtak már kijárást biztosítani neki, a folyamatos bezártságot viszont Kinci nehezen tűrte - ezért került gondozásunkba. Olyan végleges otthont keresünk számára, ahol kijárhat a kertbe, de bejárhat a házba is, ahol a gazdik sokat játszanak vele… (új helyére kerülve fontos a fokozatos és körültekintő kiszoktatás).

Kinci Budapesten van.

Érd.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

{fblike}